2012-07-28 07:57:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - a bosszúság nem kerüli el

Napi horoszkóp július 28-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


A sok bosszúság, amit benyelt, az idegeskedés betegségekhez vezethet. Jó lenne találnia valamit, amivel levezethetné a stresszt. Ilyen lehet a kerékpározás, vagy a hegymászás, ha magasabbra vágyik. A magány jót tesz.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Jól teszi, ha végre arra használja a hétvégét, amire való: pihenésre, felüdülésre, barátkozásra. Töltsön minél több időt a családja körében! Ha lehet, utazzanak együtt! És elegyedjen szóba mindenkivel, most könnyen talál új barátokat.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Valami váratlan, meglepő történhet ma önnel. Talán felbukkan az életében valaki, akire eddig csak távolról ácsingózott. Most teljes valójában ön előtt állhat, mint egy valóra vált álomkép. Csak meg ne ijedjen tőle!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.


A meleg teszi, vagy a lelkére boruló bánat, de a mai napon valahogy nincsen kedve semmihez. A kimerültségre valóban az a legjobb orvosság, ha pihen. A napozás is inkább csak árnyékban ajánlott.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


A bosszúság sajnos nem kerüli el: a mai napon kedve támadhat az oroszlánkörmeit is kimutatni. Nem kell nagyot ijesztenie, már egy kis morgásától is megretten az, akinek szánja. Verébre nem lövünk ágyúval.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Talán jobban előre kellene terveznie. Eddig úgy volt vele, hogy lesz, ami lesz, történnek a dolgok úgy ahogy. Amíg a szerelemtől se látott, se hallott, jó is volt így. Most már kezébe kell vennie az irányítást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


Szokatlan ötletei támadhatnak, melyeket azonnal neki is állhat megvalósítani. A siker kulcsa azonban abban van, mennyire tud ehhez támogatókat találni a családjában. Amíg csak egyedül küzd, kevés az esélye a győzelemre.http://www.szatmar.ro/admin.php?p=contents&act=news&sub_act=add&order_type=0&order_ord=0&filter=all&pageID=1

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma az otthon a legfontosabb: végre be kellene fejeznie régen elkezdett átalakításokat. Ha nekilát, rájön, hogy az életében tapasztalható megrekedtségek különös összefüggésben vannak az otthoni befejezetlenül hagyott munkákkal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Jól teszi, ha végre meghallgatja egy olyan jóbarátja tanácsait, aki teljesen tisztában van az ön helyzetével. Ha nem is kell mindent megfogadnia, amit mond, új megvilágításba, más értelmezésbe helyezheti el a problémáit.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szüksége lenne egy kis lustálkodásra. Ha a munkája hétvégén sem hagyná pihenni, inkább vegyen ki szabadságot. És jól teszi, ha a házimunkákat is kissé elhanyagolja. A vasaló, a porszívó megvárják. De a nap most süt a legforróbban.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


Talán ma csalódnia kell valakiben, akiben eddig maximálisan megbízott. Ám, ha belegondol, az illető már jóval több csalódáson van túl önnel kapcsolatban. És mégis többnyire számíthat rá. A mai nap, csupán a kivételt erősítő szabály.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Úgy érzi, idegei romban vannak. A túl sok elvárás, ön elé állított kényszerítő feladat felőrlik idegeit. A társa jóakarata is néha inkább bosszantja, mintsem meghatja. Néha jó, ha külön vannak, hogy aztán újra örülhessenek egymásnak.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: